Και μπορεί η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ να μην μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους προσωπικές αποκαλύψεις όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21-05) λοιπόν η Σία Κοσιώνη θέλησε να ευχηθεί και μέσω social media στον άντρα της «χρόνια πολλά» με μια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί κι ένα μήνυμα σκέτη αποκάλυψη.

«Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος! #happynameday #myman #myhusband #myworld #mylove #love», έγραψε η ίδια και αξίζει να δεις τη φωτογραφία.

«Φσικά και είμαι ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013.Αυτό που με κέρδισε σε αυτόν είναι ότι με κάνει να νοιώθω τρομερά αισιόδοξη και χαρούμενη και μου δίνει σιγουριά. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά», είχε δηλώσει η ίδια για τον άντρα της σε πρόσφατη συνέντευξή της.