Έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές στο θέατρο Άλσος που ξηλωθηκε απο την αρχή προκειμένου να συμορφωθεί με τα νέα μέτρα και να είναι έτοιμο για την μεγάλη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στις 15 Ιουλίου. Το parapolitika.gr μπήκε στον χώρο του θεάτρου των ώρα των εργασιών και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες απο το νέο σκηνικό αλλά και απο τον χώρο λίγο πριν ολοκληρωθουν οι αλλαγές. όπως βλέπετε η σκηνή είναι εντυπωσιακή ενώ έχουν αρχίσει αν αφαιρουνται καρέκλες καθώς οι αποστάσεις μεταξύ των θεατών θα είναι μεγαλύτερες ενώ το θέατρο θα γεμίζει με τον μισό περίπου κόσμου.


Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα γράψει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.
Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.