Για ακόµα µία χρονιά, το «Master Chef 4» σηµείωσε υψηλές τηλεθεάσεις, µε αποτέλεσµα όλοι οι παίκτες, ακόµα κι εκείνοι που αποχώρησαν νωρίς από τον τηλεοπτικό διαγωνισµό µαγειρικής, να κερδίσουν την απαραίτητη αναγνωρισιµότητα, ώστε να µπορούν να κάνουν το επόµενο επαγγελµατικό τους βήµα πιο εύκολα.

Ηδη ορισµένοι από αυτούς έκλεισαν δουλειές, όπως ο Γιώργος Λασκαρίδης, καθώς µετά το «Master Chef» εντάχθηκε στη γνωστή δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group. «Το πρώτο βήµα για να κάνεις κάτι καινούργιο είναι η απόφαση ότι δεν µένεις στάσιµος, ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία µόλις ξεκίνησε», έγραψε ο ίδιος στα social media και εν συνεχεία εξήγησε πως η συνεργασία του αυτή δεν θα αφορά το τραγούδι, αλλά το management των δραστηριοτήτων του.  «Σκέφτοµαι να κάνω εκποµπή στο YouTube», δήλωσε προ ηµερών ο ίδιος.






Αντίθετα, ο ∆ιονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη, που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό µετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι µαγειρικής, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους και να συνεργαστούν στο cocktail bar µε την ονοµασία «Urban Garden Bar», που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή. Οι δυο τους είχαν µια φιλική σχέση µέσα στο παιχνίδι, η οποία φαίνεται πως εξελίχθηκε σε επαγγελµατική µε τη συνεργασία τους.





Από την πλευρά του, ο Τζον Λεβί Ριανό, σε συνεργασία µε τον Σταµάτη Κωβαίο, που έγινε γνωστός µέσα από τη συµµετοχή του στο περσινό «Master Chef», θα συµµετέχει σε µια εκποµπή µαγειρικής µε συνταγές για την οικογένεια, χαµηλές σε κόστος. «Μας έχει γίνει µια πρόταση και τη σκεφτόµαστε», είχε αποκαλύψει στο «Ευτυχείτε» ο Στ. Κωβαίος.



View this post on Instagram

Οι καλύτεροι ευχαριστώ άλλη μια φορά που σας γνώρισα...

A post shared by Stamatis Kovaios (@stamatiskovaios_official) on








f

Σε αυτούς που θα επενδύσουν στη δηµοτικότητά τους στα social media συγκαταλέγεται η Κατερίνα Λένη, που έµεινε στην τηλεοπτική ιστορία του ελληνικού «Master Chef» για τις εκρηκτικές ατάκες της και την... άσβεστη κόντρα της µε τον Γιώργο Λασκαρίδη. Πλέον, εκτός από το να µοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram εκπληκτικές συνταγές, στα άµεσα σχέδιά της είναι η έναρξη της ιστοσελίδας-ιστολογίου www. katerinaleni.com, που θα έχει συνταγές από τη µεσογειακή κουζίνα ως κεντρικό θέµα, µε πληροφορίες για την ίδια και τη ζωή της.


Ο Κώστας Νταλιάνης αφιερώνει ένα µεγάλο κοµµάτι του χρόνου του στη δηµιουργία βίντεο για το Instagram. Εκεί συνδυάζει εικόνες από ταξίδια και ξεχωριστές διαδροµές σε όλη την Ελλάδα µε συνταγές και ιδιαίτερες γεύσεις.



View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Dalianis Official (@dalianis.konstantinos) on

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον χώρο του private cooking, ετοιµάζοντας γεύµατα υψηλών απαιτήσεων για εκλεκτούς προσκεκληµένους σε ιδιωτικούς χώρους. «Συνοδοιπόρος» του στις ταξιδιωτικές και γαστρονοµικές του «περιηγήσεις» θα είναι ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος επίσης θα συνεργάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν µε ένα γνωστό εστιατόριο στην Τήνο, όπου έχει αναλάβει την επιµέλεια του µενού. Φυσικά, τα πλάνα του περιλαµβάνουν συζητήσεις και επαφές µε εστιατόρια του εξωτερικού για τη χειµερινή περίοδο.

Από τους ταλαντούχους παίκτες του φετινού «Master Chef» ήταν και ο Ηρακλής Αποστολίδης, ο οποίος ξεκίνησε συνεργασία µε εστιατόριο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης µαζί µε τον σεφ Αλέξανδρο Κιουσάµπα. Από την πλευρά της, η Ντέµη Γεωργίου ασχολείται µε την κουζίνα του δικού της vegan εστιατορίου στον Κεραµεικό µε την ονοµασία «Lime Βistro», στο οποίο ξεκίνησε να εργάζεται και η επίσης παίκτρια του «Master Chef 4» Φωτεινή Ζοσιµίδου.



Η µόλις 20 χρόνων Μαριάννα Πουλµέντη, κόρη του βραβευµένου µε Michelin σεφ Νίκου Πουλµέντη, εργάζεται στην κουζίνα ενός χώρου που δηµιουργεί street food ιδιαίτερων απαιτήσεων, ενώ στα άµεσα πλάνα της περιλαµβάνεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για να παρακολουθήσει κάποιο stage δίπλα σε έναν καταξιωµένο σεφ γνωστού εστιατορίου.

Μαριάννα Πουλμέντη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ...

Οσο για τον φιναλίστ του τηλεοπτικού διαγωνισµού µαγειρικής Σταυρή Γεωργίου, αποκάλυψε πως στην πόλη του, τη Λάρνακα, ετοιµάζει καινούργια πράγµατα µε τον γνωστό επιχειρηµατία Θεόδωρο Μανιταρά, ενώ σε λίγο καιρό θα ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα του www.stavrisgeorgiou. com µε συνταγές και όχι µόνο.




ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ SECRET ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020