Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Τζάστιν Τιμπερλέικ και Τζέσικα Μπίελ είναι μαζί 12 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει κι έναν γιο, τον τετράχρονο σήμερα, Σίλας Ράνταλ Τίμπερλεϊκ.


Δεύτερη φορά γονείς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε στην οικογένεια νέο μέλος,  καθώς η Τζέσικα Μπιέλ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντων ότι οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη όλον αυτό τον καιρό.

Αυτός μάλιστα είναι ο λόγος που το διάσημο ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια από τον Μάρτιο και απέφευγε να δημοσιεύσει ολόσωμα στιγμιότυπα της Τζέσικα Μπιέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης.

Φίλος της οικογένειας μάλιστα, επιβεβαίωσε στην Daily Mail την ευχάριστη είδηση!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ρήξη στη σχέση του Τζάστιν Τιμπερλέικ με τη σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Τιμπερλέικ να αγγίζει τρυφερά συμπρωταγωνίστριά του πριν από λίγους μήνες.

Από τότε το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Us Weekly, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν σταμάτησε να ζητά συγγνώμη από την σύζυγό του, τόσο με λόγια όσο και με υλικά αγαθά αφού δεν σταμάτησε να της κάνει δώρα για να της δείξει πόσο την αγαπάει.