Η αξέχαστη εθνική μας σταρ υπήρξε η πρώτη μίμηση του Διονύση Ζάχου. Έτσι και  φέτος έκανε τρία βίντεο για της παραστάσεις του  ως η Αλίκη στη «Νεραιδα και  το παλικάρι», ως «Αστέρω» ενώ για «Το πιο λαμπρό αστέρι» δημιούργησε μια σκηνή απο την ταινια για της ανάγκες των παραστάσεων του  «Το ραντεβου με το γέλιο».

 

 

Ο Διονυσης Ζαχος δεν εφησυχάζεται  ποτέ και πάντα έχει έναν τρόπο να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Ο ίδιος  με ότι καταπιάνεται  έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Έτσι και φέτος κάνει ασταμάτητα γυρίσματα για να έχει πάντα καινούργιο υλικό́ στις παραστάσεις του. Υλικό που φυσικά αφορά την επικαιρότητα αφού σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το βίντεο εμπνευσμένο από τις «Άγριες Μέλισσες» με τον ταλαντούχο μίμο στον ρόλο της Ανέτ και του Μελέτη. Θα αποκαλύψει ποιος είναι ο…πατέρας του λέγοντας του ότι είναι ο «χαρδαλιας». Θα  δούμε πρώτη φορά την Κάτια Δανδουλάκη «αλλιώς» με τον Διονύση Ζάχο να εντυπωσιάζει τους συνεργάτες του με το αποτέλεσμα.

Επίσης μας δείχνει  τον Γιώργο Γεροδιδακη (Μελέτη)  αλλά και έναν Σακη Ρουβα σε σκάφος να μας θυμίζει πως εναι ωραία μα ξυπνάς στην θάλασσα αφού́ έχεις πουλήσει πολλα πατατάκια. Να θυμίσουμε ότι πριν λιγο καιρό́ «κυκλοφόρησε»  ως Ρενα Βλαχοπούλου στην Ομόνοια του σήμερα και είδαμε το αποτέλεσμα μέσα από ένα  εξαιρετικό βίντεο να ενσαρκώνει την αξέχαστη ηθοποιό όπως κανείς άλλος. Με τους δύσκολους λογο κορονοϊού καιρούς για τους καλλιτέχνες ο Διονύσης δημιουργεί́ όνειρα και αξέχαστες στιγμές γέλιου και  συγκινήσεις για όλους μας κάνοντας παραστασεις σε ολη την Ελλάδα ακολουθώντας με συνέπεια όλα  τα μέτρα. Για να ταξιδεύουμε μαζι του με ασφάλεια στους ρόλους που μας προσφέρει απλόχερα με σύνθημα «ο ανθρωπος για τον άνθρωπο»

 

 

Ο Διονύσης ευχαριστεί τον Giorgos Alexandra Tsoumelekas για την παραχώρηση του καταστήματος και το  «Σαιταν παζαρ» τον φίλο του Σταθη Γουρναρη όπου γυρίστηκε το βίντεο με την «Μελινα»

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ κ Σενάριο Μιχαηληδης Λάκης κ τον «Σαιταν παζαρ» τον φίλο του Σταθη Γουρναρη οπου γυρίστηκε το βίντεο με την «Μελινα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=L06k22dj4-Y

https://www.youtube.com/watch?v=udjxKoF8gGQ

https://www.youtube.com/watch?v=RLBHCC01ITo