Σήμερα η υπόθεση παραμένει ανοιχτή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη της οικογένειας τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία όσο και με τα δυο κορίτσια που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

Αν και σήμερα είχε οριστεί η εκδίκαση τριών αγωγών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», η δίκη πήρε αναβολή καθώς η ασφαλιστική εταιρεία απάντησε με αγωγή.

«Σήμερα ήταν τρεις αγωγές στο πινάκιο γραμμένες. Ήταν η αγωγή της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας. Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριάκου.

Αυτές οι τρεις αγωγές αναβλήθηκαν για τις 11 Δεκεμβρίου γιατί η ασφαλιστική εταιρεία προσκόμισε δικόγραφο αγωγής εναντίον της οικογένειας ζητώντας να της καταβάλει ότι τυχόν καταβληθεί από την εταιρεία στα δυο κορίτσια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

Παράλληλα, ο ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου ο οποίος τόνισε ότι «Από τη πλευρά μας τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο καθώς έχει κριθεί τελεσίδικα από τις εισαγγελικές αρχές. Εξακολουθεί να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια παραφιλολογία σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχουν κριθεί».

«Η πελάτισσά μου είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, έχει τελειώσει τις σπουδές της και προσπαθεί να δουλέψει».