Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με την πρώην σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου.

Μια διαμάχη η οποία έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018, όταν η κριτής του «My Style Rocks» κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πάνου Καλλίτση για το ότι εκείνος είχε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο κομμωτής της κάνει μήνυση για ψευδορκία και απάτη. Αρχικά απορρίφθηκε.

Την περασμένη Παρασκευή, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών κάλεσε εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της – Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη - με ποινική δίωξη.

Σήμερα, Δευτέρα, ο Πάνος Καλλίτσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά. Δεν είναι θέμα των καναλιών. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

«Η δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Δεν μπορώ εγώ να πω τίποτα για αυτό. Έχει πάρει το δρόμο του, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, να μην τοξικοποιούμαι, απέχω από όλα αυτά» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

«Δεν έχω δει τίποτα, καμία απάντηση. Απέχω τον τελευταίο καιρό και από το ίντερνετ και από όλα γιατί με ταράζουν.

Προσπαθώ να έχω μία μη τοξική καθημερινότητα γιατί είμαι καλά, είμαι υγιής. Ένας άνθρωπος που ζει στην πραγματικότητα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, δεν πρέπει να ασχολείται με αυτά».

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είμαι εκτός από όλα αυτά. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα πράγματα.

Έχω μια τελείως διαφορετική ζωή, χαμηλών τόνων, με ξέρει ο κόσμος πολλά χρόνια, είμαι προσηλωμένος σε αυτό και θα μείνω σε αυτό» κατέληξε ο Πάνος Καλλίτσης.