Συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, το πρωί της Δευτέρας, στην δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο σίριαλ, την αλλαγή στην εμφάνιση του και την αγαπημένη του κορούλα.

Ειδικότερα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούμε και στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς να έρθουμε πιο κοντά στο 1969.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μιλάμε για μια πενταετία μέσα στη χούντα αλλά παράλληλα υπήρχαν τότε οικογένειες που πρωτοέμπαιναν σε πολυκατοικίες, με νέα όνειρα και στόχους.

Νομίζω πως ήταν μια ρομαντική εποχή με άλλα ήθη και έθιμα. Τελείως διαφορετική από το σήμερα που έχουμε όλοι αυχενικό λόγω του ότι είμαστε συνεχώς με το κινητό».

«Τρώω πολύ δούλεμα για το μουστάκι μου από φίλους που με ξέρουν από παλιά.

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, εντάξει, είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες αλλαγές» πρόδωσε με χαμόγελο ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται και η επιστροφή αγαπημένης ελληνικής ταινίας.

«Γραφόταν το σενάριο για την επιστροφή του "Bachelor" αλλά σταμάτησαν τα πάντα λόγω της καραντίνας. Υπάρχει μια σκέψη δηλαδή, μας έχει γίνει γνωστό αλλά ακόμα περιμένουμε»

«Το καλύτερο που μου έχει συμβεί στο δρόμο είναι να προχωράω και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να λέει, «καλέ, ο Σάββας από το "Σόι σου"» και να απαντάει ο άλλος πως «δεν έχει Σάββα στο σόι μου» συμπλήρωσε ο Μελέτης Ηλίας.

«Την κόρη μου την ενοχλεί λίγο να με αναγνωρίζουν στο δρόμο, ίσως νιώθει ανταγωνισμό αλλά το χειρίζεται σωστά».

Παράλληλα, ο Μελέτης Ηλίας πρόδωσε την πιο επική αντίδραση που είχε η κόρη του όσον αφορά το υποκριτικό του ταλέντο.