Όταν η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef δήλωσε προ ημερών πως εκείνη και η σύζυγός της Άλκηστις Αλεξανδράτου είναι σε διάσταση, προκάλεσε αρκετή αναστάτωση.

Η ίδια η Άλκηστις Αλεξανδράτου θέλησε να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή στα πράγματα, με συνέντευξη που δίνει σήμερα «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου η Ντεμούλα είναι λίγο αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή.

Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο, ως μία από τις βασικές σεφ.

Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μου έγινε αυτή η πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία, σε σχέση με κάποια πράγματα.

Της έχω προτείνει να έρθει κι εκείνη εδώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες κι εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Όμως, εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει και ασχολείται με το εστιατόριο μας, το οποίο λόγω κοροναϊού έχει και αυτό τα θέματά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άλκηστις Αλεξανδράτου και συνεχίζει:

«Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε κάποια άλλη πόλη, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει.

Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και ένα έχω πάρει μετάθεσε για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε;

Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η καθεμία.

Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα την Ντέμη, απλά εκμεταλλεύτηκα μια επαγγελματική εμπειρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας και θα ήθελα πολύ να έρθει κι εκείνη εδώ.

Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγο της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες».