Με στόρυ που έκανε χθες στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κατηγόρησε ανοικτά τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού. Σήμερα, λοιπόν, ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή βγήκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε πως έχει προχωρήσει σε εξώδικο και ότι αν δεν ανακαλέσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τότε θα υποβάλλουν μήνυση.

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα.

Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα μας στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Και το οποίο συνέβη και χθες μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία.

Αυτά για να τα γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying», είπε χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram.

Τι απαντάει η πλευρά του Τριαντάφυλλου

Σήμερα, ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», τονίζοντας πως αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ανακαλέσει, τότε θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Η καταγγελία που έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρή. Ο κύριος Τριαντάφυλλος επ’ ουδενί δεν είναι βίαιος χαρακτήρας, αντιθέτως οι μάρτυρες που ήταν εκεί πέρα βεβαιώνουν το αντίθετο.

Έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδικη δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία με την οποία ζητούμε από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, αλλά και σε αποζημίωση διότι με τα λεγόμενά της έβλαψε και ηθικά αλλά και επαγγελματικά τον εντολέα μου», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.




Ο Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια «αδειάζει» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον πρώην παρτενέρ της στο J2US για απόπειρα ξυλοδαρμού και ο Τριαντάφυλλος την «αδειάζει» δημόσια, όπως και ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη. Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Τριαντάφυλλος φανερά στενοχωρημένος και με δάκρυα στα μάτια, είπε:

«Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, δεν πήγα να πολεμήσω. Αν κάποιος θέλει να γίνει γνωστός, γιατί να το κάνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Αν σε είχαν δείρει δεν θα πήγαινες κατευθείαν στην παραγωγή και να το καταγγείλεις στην αστυνομία;

Αν την είχα δείρει την Τρίτη, πώς ήρθε μαζί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με πήρε αγκαλιά και φιλούσε; Αφού με άδειασε στον αέρα, της είπα ότι δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, δεν θέλω καν να ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί, δεν θα υπήρχαν μάρτυρες αν την είχα χτυπήσει»;

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε για το θέμα: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι της μίλησε απότομα. Δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Και η Βικτώρια Χαλκίτη από την πλευρά της, διέψευσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.