Ο 23χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο Ιάσονας Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και τη Βιβή Μπουγιούρα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιλογή του να γίνει μουσικός και όχι δημοσιογράφος.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει.

Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά.

Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος.

Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα "Γιώργος Παπαδάκης" είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου.

Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κοροναϊού», είπε μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Παπαδάκης.