Καλεσμένοι στο πλατό του «Ευτυχείτε» βρέθηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζόζεφιν, οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη τους στον τελικό του J2US.

Παράλληλα οι δυο τους ξεκαθάρισαν αν είναι τελικά ζευγάρι και στη ζωή. «Νομίζω ότι το J2US με βοήθησε πολύ γιατί με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που μας έδωσε την ευκαιρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα. Επικεντρωθήκαμε στη δουλειά μας.

Νομίζω μετά τη στιγμή μου στη Eurovision πριν από 5-6 χρόνια με τον Mark Angelo που δεν είχε πάει καλά, τη στιγμή που ήταν να ερμηνεύσουμε αυτό το τραγούδι, συγκινήθηκα πολύ. Δουλεύω τόσα χρόνια γι’ αυτό που κάνω και ήρθε η ώρα να το δείξω και στους τηλεθεατές και όσους με στηρίζουν και πάλευα. Συγκινηθήκαμε και οι δυο και κλαίγαμε μετά από αυτήν την ερμηνεία» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζόζεφιν.

«Και να μην παίρναμε το έπαθλο ήταν σαν να το είχαμε πάρει. Αυτά που έκανα με τη Ζόζεφιν και οι παρέες με τα παιδιά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν γνωριζόμασταν στην αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό που κάνει η Ζόζεφιν, που τραγουδά, χορεύει, φορά όλα αυτά τα χρώματα. Ήμουν πιο δραματικός και πιο δωρικός. Αν ήμουν με άλλον στο J2US δεν θα κέρδιζα»
είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι και ο ίδιος είναι ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο: