Από την έναρξη κιόλας του φετινού «GNTM», όπου για πρώτη φορά συµµετείχαν και άντρες µοντέλα, το πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ ήταν ο 20χρονος Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννηµένος στη Γερµανία και µεγαλωµένος στην Ελλάδα από 8 ετών, έδειξε από την αρχή ότι µπορεί να τα καταφέρει.

Με το αφοπλιστικό του χαµόγελο, τα γαλάζια µάτια του και την άνεσή του µε τον φακό, είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνταν για να φτάσει στον τελικό.

Μια άτυχη στιγµή τον «έβγαλε» από το παιχνίδι, ωστόσο µετά την επιστροφή του -επελέγη από τους εκπροσώπους του βρετανικού πρακτορείου µοντέλων Elite- ανέβασε στροφές και αφήνοντας πίσω τους εξίσου εντυπωσιακούς φιναλίστ, την Παρασκευή Κερασιώτη και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, έκοψε πρώτος το νήµα, κερδίζοντας το χρηµατικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συµβόλαιο µε το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο και κοσµήµατα αξίας 20.000 ευρώ.

«∆εν περίµενα να είµαι εγώ ο νικητής του “GNTM”», δηλώνει στο «Secret» ο φετινός νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού µόδας του Star.

Το όµορφο µοντέλο, που εντυπωσίασε τη Βίκυ Καγιά, τον Αγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον ∆ηµήτρη Σκουλό, πήρε το απόλυτο 40άρι από τους κριτές και δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής για την επιτυχία του.

«Αισθάνοµαι πάρα πολύ καλά. Είµαι ικανοποιηµένος από τον εαυτό µου», αναφέρει, ενώ όσον αφορά το έπαθλο των 50.000 ευρώ αποκαλύπτει στο «Secret» ότι είναι νωρίς για να δει τι θα κάνει τα χρήµατα. Ωστόσο, θέλει να βοηθήσει.

«∆εν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα χρήµατα, σίγουρα όµως θέλω να βοηθήσω».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το όνοµα «Ηρακλής» το επέλεξε ο ίδιος, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική µυθολογία.

Αυτή την περίοδο σπουδάζει σχέδιο µόδας και styling και ασχολείται µε το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το «GNTM» αποτελούσε στοίχηµα ζωής για τον ίδιο, καθώς ήθελε να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν ότι µπορεί να τα καταφέρει.

∆ύναµη αντλεί από τη µητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγµά του και τον µεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Ο νικητής του «Greece’s Next Top Model» ανήκει στο δυναµικό του πρακτορείου «The Legion Models» στην Ελλάδα, µε βάση την Πράγα της Τσεχίας.

Ιδιοκτήτης του είναι ο ∆ηµήτρης Μακρής, ο οποίος, αν και 42 χρόνων, έχει διαγράψει µακρά πορεία στον χώρο της µόδας.

«Είναι ένα πολύ όµορφο και φρέσκο παιδί. ∆εν είχα προγνωστικά, γιατί και τα έξι παιδιά της τελικής ευθείας ήταν άξια. Απλώς, ο Ηρακλής κέρδισε στις εντυπώσεις, δηλαδή για την πραγµατική εξωτική οµορφιά του... Η πορεία θα δείξει!Του εύχοµαι τα καλύτερα, φυσικά, γιατί το αξίζει», δήλωσε στην εφηµερίδα «On Τime» για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ πριν από λίγες ηµέρες και αποκάλυψε ότι «τα τρία αγόρια του τελικού έχουν ήδη κάποια γραφεία έξω, αλλά και µόλις βγήκαν µπορώ να πω ότι η απήχησή τους ήταν αξιοπρόσεκτη.

Ο Αιµιλιάνο και ο Ανδρέας ήδη υπέγραψαν µε κολοσσούς και έχουν µεγάλες προσφορές για πραγµατικά µεγάλα πράγµατα, κάτι που µε κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο, γιατί έξω είδαν αυτό που είδα κι εγώ σε αυτούς». Ο ίδιος µίλησε και για το πώς είχε διακρίνει την αξία του Γιώργου Καράβα, που συµµετείχε στο «GNTM» ως coach των παικτών και έκλεψε τις εντυπώσεις. «Ο Γιώργος βρέθηκε εντελώς τυχαία σε ένα γραφείο στην Αθήνα, όπου έτυχε να έχουµε την ίδια µάνατζερ.

Με εκείνη ξεκίνησε, τη φίλη µου την Ανθή. Από εµένα ζητήθηκε να βοηθήσω στα πρώτα φωτογραφικά τεστ και φυσικά το έκανα», αναφέρει ο ∆. Μακρής.
σδφσφσδφδσφ