Ενώ στον ΣΚΑΪ παιζόταν το νέο επεισόδιο του Survivor, στο οποίο συμμετέχει στην ομάδα των «Διασήμων» και ο Τριαντάφυλλος με τον οποίο είχε μία απίστευτη κόντρα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει μία νέα τοποθέτηση για τον τραγουδιστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια κόντρα τους ξέσπασε όταν αποχώρησαν από το Just the 2 of us, στο οποίο διαγωνίζονταν ως ζευγάρι και στη συνέχεια η επιχειρηματίας τον κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά.

Μάλιστα, η υπόθεσή τους ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και είχαν εμπλακεί και οι δικηγόροι τους προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

Αυτή τη φορά η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου είναι λίγο διαφορετική, καθώς αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στον τραγουδιστή και αναρωτιέται αν εκείνη του έβγαλε τον πιο… πικάντικο εαυτό του!

«Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό; Μπράβο πάντως», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο: