«Μπράβο Διογένη. Ωραίος. Έτσι τους τσεκάρουμε εμείς τους τραγουδιστές. Στο ακαπέλα. Πολύ καλός!!!», παραδέχτηκε δημόσια η Ναταλία Γερμανού, έχοντας καλεσμένο της μέσω skype τον Διογένη, που την συνεπήρε, όταν ερμήνευσε μόνο με την κιθάρα του το νέο του τραγούδι, «Ο Άλλος μου Εαυτός». 
Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής Διογένης, που έχει μπει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, μετά και τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία «G Music», από όπου και κυκλοφόρησε η δυναμική μπαλάντα του «Ο Άλλος μου Εαυτός», σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, κατάφερε να γοητεύσει με τη φωνή του, όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και την Ναταλία Γερμανού. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει γνώση στη μουσική περισσότερο από τον καθένα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί δημόσια, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει εύκολα, πώς αναγνωρίζει στο πρόσωπό του και τη φωνή του, το νέο αίμα του πενταγράμμου, που έχει πολλά να δώσει.
 Σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται» το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, η Ναταλία Γερμανού, στη συζήτησή της με τον Διογένη, όπως έκανε άλλωστε και ο συνάδελφός του Παναγιώτης Ραφαηλίδης, που βρίσκεται στο πάνελ της, και μίλησε με τα καλύτερα για εκείνον, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της, για το ταλέντο του! Δηλώσεις-εύσημα για έναν νέο τραγουδιστή, που δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά του.