Ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε η Ζέτα Δούκα φέρνει τσουνάμι μηνυμάτων συμπαράστασης στα μέσα κοινονικής δικτυωσης, αλλά και θύελλα νέων καταγγελιών από ηθοποιούς που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πάρα πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε “πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση;”. Βεβαίως και ήταν κοινό μυστικό η συμπεριφορά του.

Ταπείνωνε τους συνεργάτες του πάνω στη σκηνή και άλλαζε το κείμενο εκθέτοντάς τους» ανέφερε η Μπέττυ Νικολέση, ενώ η Αλεξάνδρα Ταβουλάση υπογράμμισε:

«Είχα φτάσει σε σημείο να είμαι τόσο άσχημα ψυχολογικά που αυτό με “χτύπησε” στο στομάχι μου και αναγκάστηκα να παίρνω χάπια για να μπορώ να σταθώ όρθια γιατί αυτό το πράγμα με δίπλωνε».

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

«Είχαμε συνεργαστεί δύο σεζόν. Ξέρω ότι έχει ένα εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν παρατήρησα κάτι στις δουλειές που κάναμε μαζί. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κ. Δούκα αλλά πρέπει να ακούσω και τον ίδιο».



Για «άψογη συνεργασία» με τον Γιώργο Κιμούλη κάνει λόγο από την πλευρά της η Μάρα Δαρμουσλή. «Η συνεργασία μας στην παράσταση “Επικίνδυνες σχέσεις” ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις» υποστήριξε.

Από την άλλη, θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου των «Κορφιάτικων Βραβείων», Δημήτρη Μουζακίτη.

«Πάψτε ατάλαντες και ατάλαντοι να το παίζετε βιασμένες, δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φίλου, η λεσβίες θα είναι μαζί» έγραψε, ενώ λίγο μετά την κατακραυγή, ο ίδιος επιχείρησε ν’ ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Μπουρδούμης: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε πως στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δέχθηκε κι ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό του.

«Αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχθώ κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω επαφή σωματική και να έρθω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε σημείο να είμαι πολύ κοντά ίσως στο να αφήσω και τη δραματική σχολή στην οποία βρισκόμουν» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Έτοιμη ν’ αποκαλύψει το όνομα γνωστού σκηνοθέτη στον εισαγγελέα που την παρενόχλησε σεξουαλικά πριν 3 χρόνια δηλώνει η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Θα σε βρουν στο χαντάκι μου αν μιλήσεις» το έχουν πει δύο φορές. Την πρώτη ένας αστυνομικός ο οποίος μου είπε άστο μην το ανοίγεις γιατί θα σε βρουν σε χαντάκι αν μιλήσεις γι’ αυτόν και τη δεύτερη φορά τώρα πρόσφατα από θεατρικό παραγωγό» είπε μιλώντας στο MEGA.

Σοκάρει η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό ο οποίος την ώρα της όντισιον προχωρούσε σε ανάρμοστες πράξεις.
«Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιείται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα…» έγραψε.

Η κίνησή της φαίνεται πως παρακίνησε και άλλες γυναίκες ηθοποιούς να κινηθούν νομικά εναντίον του ίδιου ηθοποιού – σκηνοθέτη.