Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε «ντου» στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς.τρελάθηκε.

«Με φάγανε» είπε η Ελίζαμπεθ και συνέχισε: «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη μου. Πρόλαβα να χάσω 5 κιλά και έχω παντού σημάδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι εναντίον του Κοψιδά. Είναι ήρεμος, δεν ενοχλεί κανέναν, μας κοουτσάρει, μας δίνει συμβουλές και πιο πολύ ενοχλεί τον Περικλή. Ο Περικλής θέλει να γίνει αρχηγός αλλά δεν μπορεί με 3 νίκες».

«Με την πείνα δεν έχω πρόβλημα. Τρώγαμε ψάρι, ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε, μας μαγείρευε η Σοφία. Είναι πολύ καλή, είναι και μάνα και έχει περάσει δύσκολα. Για την Ασημίνα τι να πω; Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό. Δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι αυτός που κοροϊδεύει και έχει δύο πρόσωπα; Νομίζω ότι είναι αρχαίο το όνομά του, νομίζω ότι ήταν ο “χρυσός αιώνας”. Ο Περικλής. Ο Περικλής  δεν μιλάει στα μούτρα, είναι αυτός που τα λέει και πίσω. Πίσω από την κάμερα. Κάνει την κυβίστηση, την μπιφτέκα που λέει ο Μπάρτζης. Μπροστά μου ήταν μια χαρά, αλλά πίσω μου είδα ότι είχε πρόβλημα με τα στήθη μου», πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ και συνέχισε:

«Ο κόσμος με θέλει πάλι πίσω», είπε και ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Acun Medya να την πάει πίσω.  «Δεν έχω τελειώσει εγώ με το Survivor».

«Δεν μου αρέσει στον Τζέιμς ότι νόμιζε ότι είμαστε πιόνια. Ήταν κουραστικός. Θα βγω έξω από τα ρούχα μου με τον Αλέξη Παππά. Τι μένος ήταν αυτό; Ξέχασε από πού ξεκίνησε;», κατέληξε.