Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, την κόντρα με την  Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αλλά και την αλλαγή στην απόδοσή της, μετά την αλλαγή και των δυο ομάδων στον ριάλιτι επιβίωσης.

«Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που είπε η Ελισάβετ. Την ψήφισα επειδή πίστευα ότι ήταν η πιο αδύναμη από τους υπόλοιπους. Δεν είχαμε κάποια σχέση με την Ελισάβετ. Είχαμε βρεθεί σε ένα πάρτι στη Μύκονο. Εγώ από το 2014 έχω μια συνεργασία με το Mykonos Live Tv. Τα video μου ήταν ωραία και ανάλαφρα και με καλούσαν να κάνω τα γυρίσματα. Εγώ δεν μπορούσα να διεκδικήσω αυτό που κάνει η Ελισάβετ για τρεις μήνες στη Μύκονο. Δεν ξέρω αν η Ελισάβετ ένιωσε ζήλεια και δεν με νοιάζει», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Και συνέχισε: «Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες δεν έχουν θέση, είναι πιο δημοκρατικά τα πράγματα. Να προσέχει λίγο γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω. Η αλήθεια βγαίνει πάντα στην επιφάνεια και ο κόσμος έχει το κριτήριο να καταλάβει».

Μιλώντας για την απόδοσή της στα παιχνίδια είπε: «Ο καλύτερος παίκτης είναι ο James που δεν ήταν γυμνασμένος, αλλά μετρούν άλλα πράγματα. Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το κριτήριο. Είναι ένα παιχνίδι που και πρώτος να φθάσεις, αν δεν έχεις τον στόχο δεν κερδίζεις. Από τη στιγμή που πήγα στην κόκκινη ομάδα, ήξερα ότι αν όχι την πρώτη, τη δεύτερη εβδομάδα θα φύγω».

«Δεν αδικήθηκα. Αλλά για τα παιδιά μου με ενδιέφερε πως θα είμαι μέσα στο παιχνίδι, και ήθελα να μην προσβάλλω κανέναν. Όταν η Άννα Μαρία με κατηγόρησε πως την αποκάλεσα “μωρή” δεν ένιωσα καλά. Ακόμη κι όταν τραυματίστηκα δεν το είπα για να μην βγω εκτός. Είναι μια επιβίωση σε ριάλιτι και όχι ένα ριάλιτι επιβίωσης», εξήγησε η Ασημίνα.

Και πρόσθεσε: «Για εμένα ο Κοψιδάς δεν έπρεπε να πάρει τέσσερα άτομα που ήταν κλίκα. Και γιατί να με πάρει εμένα; Η Σοφία ψιθύρισε στον Κοψιδά να με πάρει και θεωρώ ότι είχε στρατηγική. Εγώ δεν ψήφισα τον Κοψιδά και τη Σοφία γιατί ήταν καλοί παίκτες».

Τέλος, η Ασημίνα συναισθηματικά φορτισμένη είπε: «Πάντα προσέχω και έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου να έχουν ηθική και προσπαθώ να αποτινάξω το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται».