Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Βαλέρια Χοψονίδου που αποχώρησε από το Survivor και τη μπλε ομάδα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε, αλλά και τη σχέση της Ελευθερίας ελευθερίου με τον Αλέξη Παππά.

«Έπαιρνα πάρα πολλά φάρμακα. είχα ωτίτιδα και στα δυο αυτιά μου και υπέφερα και πόνεσα πολύ», είπε αρχικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

Και συνέχισε: «Κλίκες δεν υπήρχαν ποτέ. Δεν ίσχυε ότι είχαμε υποομάδα εγώ, η Έλενα και η Ελευθερία. Δεν γίνεται να κάνεις υποομάδα με τρία άτομα. Δεν ένιωθα στο παιχνίδι ότι είχα ενσωματωθεί. Ίσως κι εγώ να μην έκανα μεγάλη προσπάθεια». Για τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Αλέξη Παππά είπε: «Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κάποια προηγούμενα με τον Αλέξη Παππά από τότε που ήταν στην ομάδα των “Διάσημων”. Δεν νομίζω ότι υπήρχε ειδύλλιο Ελευθερίας και Αλέξη. Δεν κατάλαβα ποτέ ακριβώς τι συνέβη. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία ότι τον προσέγγισε ερωτικά και ότι επειδή δεν ανταποκρίθηκε, υπήρξε η κόντρα. Εγώ δεν είδα να υπάρχει κάτι ερωτικό».

Έπειτα, η Βαλέρια Χοψονίδου αποκάλυψε ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που θεωρεί ότι θα φθάσουν στον τελικό. Και αποκάλυψε πως είναι οι: James Καφετζής, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Νίκος Μπάρτζης και η Σοφία Μαργαρίτη.