Για μια ακόμα φορά η αγαπημένη δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη δείχνει την προτίμησή της και φωτογραφίζεται φορώντας ένα ακόμα σύνολο από τη νέα σειρά “Stay Home” by Celia Kritharioti

 

Με ένα εντυπωσιακό μωβ, cosy και hip hoodie με το χειροποίητο κεντητό μάτι αλλά και matching άνετη φόρμα στο ίδιο χρώμα, από τη νέα συλλογή “Stay Home” φωτογραφήθηκε η Σάσα Σταμάτη τιμώντας για μια ακόμα φορά τη νέα συλλογή ρούχων της νο.1 Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Σίλιας Κριθαριώτη. Το νέο fashion project της δημιουργού έχει αγαπηθεί από το σύνολο της ελληνικής showbiz, αλλά και από κορίτσια και αγόρια που θέλουν να είναι πάντα talk-of-the-town.


Στη νέα συλλογή “Stay Home” by Celia Kritharioti βρίσκουμε άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodie και φόρμες σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που κλέβει τις εντυπώσεις. Φυσικά, από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

Τη νέα κολεξιόν 5226 θα την βρείτε αποκλειστικά στο eshop: https://www.celiakrithariotieshop.gr/el/products/hoodies/?gen=womenΓια περισσότερες πληροφορίες ακολουθείτε στο Celia Kritharioti ή επισκεφτείτε το www.celiakritharioti.com.