Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της "Φάρμας" στον ΑΝΤ1 είναι πυρετώδεις και οι επτά διάσημοι παίκτες δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τη νέα εμπειρία που πρόκειται να βιώσουν.

Οι παίκτες της "Φάρμας" μιλούν λίγο πριν την είσοδό τους στο reality 

Ένα από τα πιο επιτυχημένα reality παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας, επανέρχεται στη μικρή οθόνη με την πρεμιέρα του να αναμένεται τον Μάρτιο, και οι πρωταγωνιστές του show μίλησαν στην κάμερα του "Πρωινού" για όσα τους προβληματίζουν αλλά και όσα ανυπομονούν να ζήσουν.

Η αγρότισσα του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου ανέφερε πως η μόδα με την αγροτική ζωή είναι τεράστιο κοντράστ και αποκάλυψε πως αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η άνεση ενός ζεστού μπάνιο.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από την άλλη, ανέφερε πως αγαπά πολύ τη φύση και είναι εκπαιδευμένος σε αυτό τον τρόπο ζωής, με τη Σοφία Παυλίδου να χαρακτηρίζει τις αγροτικές εργασίες άκρως θεραπευτικές και να σχολιάζει πως αποδέχθηκε την πρόταση ώστε να έρθει πιο κοντά για λίγο στη φύση.

Όσο για τον Θανάση Πάτρα, η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι κάτι που τον προβληματίζει, αφού όπως είπε είναι παιδί της επαρχίας και μάλιστα μέχρι την ηλικία των 4, όταν επισκεπτόταν το χωριό του πατέρα του δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα. Ωστόσο, αυτό που τον προβληματίζει είναι το κρύο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υποσχέθηκε αρκετό γέλιο και εκμυστηρεύτηκε πως αυτό που θα του λείψει είναι το ότι δεν θα μπορεί να βλέπει τα δυο του αγαπημένα πρόσωπα, τον γιο του Αλκιβιάδη και τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.