Στο νοσοκομείο η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr  βρέθηκε σήμερα στις 6 το πρωί σε ιδιωτικό μαιευτήριο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.




Η ίδια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για το τι ακριβώς συμβαίνει «Ξύπνησα σήμερα με φρικτούς πόνους στη κάτω πλευρά της κοιλιάς μου και με δέκατα. Ο σύντροφός μου με πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο κάναμε γενικές εξετάσεις και βρέθηκε μια κύστη κοντά στα γεννητικά μου όργανα.




Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να γίνει κατευθείαν σε επέμβαση γιατί η κύστη πίεζε τα γεννητικά μου όργανα και μου έφερνε και πυρετό. Μπήκαμε σε ένα χειρουργείο ρουτίνας και ήμουν πολύ φοβισμένη γιατι ήταν κάτι απρόβλεπτο. Αφαιρέσαμε την κύστη με επιτυχία. Ο γιατρός μου είπε ότι όλο αυτό είναι αυτοάνοσο από στρες και πίεση. Γενικά η χρονιά για μένα όπως και για πολλούς έχει μπει πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να έχω αυτές τις εκρήξεις στην υγείας. Τώρα θα είμαι υπο παρακολούθηση για το επόμενο πεντάμηνο γιατί μπορεί να ξαναβγει κυστη»