Μπορεί στο Star να προετοιμάζονται για το GNTM 4 ωστόσο αρκετά κορίτσια που πέρασαν από το ριάλιτι, εξακολουθούν να απασχολούν τα media, είτε με τις αποκαλύψεις για τα όσα δεν είδαμε ποτέ στο ριάλιτι, είτε για τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα αρκετές πρώην παίκτριες κατάφεραν να κάνουν σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας, αλλά και να αυξήσουν κατά πολύ τους followers τους στα social media.

Ένα από αυτά και η Ειρήνη Στεργιανού. Ίσως και η πιο σέξι παίκτρια για πολλούς, που πέρασε μέχρι σήμερα από το ριάλιτι μοντέλων.

Αρχικά την γνωρίσαμε με μακριά μαύρα μαλλιά αν και στο GNTM απέκτησε ένα αγορέ - μοντέρνο look το οποίο άργησε πολύ να συνηθίσει στα μαλλιά της. Στη συνέχεια πειραματίστηκε αρκετά με διάφορα χτενίσματα και κουρέματα, ωστόσο η μεγάλη αλλαγή ήρθε πρόσφατα, αφού έγινε ξανθιά.

Η Ειρήνη Στεριανού ποζάρει έξω απο το αυτοκίνητο, σηκώνοντας το πόδι και λίγο έλειψε να μας δείξει το εσώρουχο της με αποτέλεσμα να τρελάνει τους διαδικτυακούς της φίλους με την αποκαλυπτική πόζα της.