Η «κόντρα» μεταξύ του Ζαφείρη Μελά και της Ναταλίας Γερμανού συνεχίζεται με τον τραγουδιστή να υποστηρίζει και πάλι πως για να πέσει κάποιος θύμα παρενόχλησης «πρέπει να δώσει δικαίωμα».

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει θιγμένος από τα σχόλια της παρουσιάστριας και θεωρεί πως η Γερμανού οφείλει να ζητήσει συγνώμη από την κόρη του.
Ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς όχι μόνο δεν πήρε πίσω τα σχόλια που προκάλεσαν την οργή της Ναταλίας Γερμανού αλλά φαίνεται πως νιώθει θιγμένος.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον καταιγισμό αποκαλύψεων που σχετίζονται με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης λέγοντας πως «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου» δεν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Γερμανού είχε αντιδράσει ακούγοντας τα σχόλια, αναφέροντας: «Μου έχει έρθει στούμφος» και σπεύδοντας να υπενθυμίσει στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κόρης.

Τώρα ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα απαντά σε όσα είπε η παρουσιάστρια.

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου».

«Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε» πρόσθεσε ο λαϊκός τραγουδιστής. «Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι».

«Ας ζητήσει ένα συγνώμη η κυρία Γερμανού γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγνώμη» είπε στο τέλος.