Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μας ξενάγησε στην Κινέτα, εκεί που είχε φτιάξει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν, στο δικό της μικρό «βασίλειο».

Η αγαπημένη σταρ σήμερα, αναπολεί τις όμορφες ημέρες που έζησε και ξαναφέρνει στη μνήμη της αξέχαστες στιγμές από ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, που χάθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά, του 2018.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λύγισε on camera και έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως ήταν το κισμέτ της να καεί το σπίτι της.

«Έκανα φοβερά πάρτι. Καλούσα πολλούς φίλους και έρχονταν και άνθρωποι μόνοι τους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για τη μοναξιά: «Η μοναξιά με στενοχωρεί πολύ. Ήμουν αδύναμη. Με τη μάνα μου ένιωθα σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι…Μια μέρα ξύπνησα στην Κινέτα και δεν είχα λεφτά. Είχα πάρει ένα δαχτυλίδι που μου άρεσε και τα έφαγα τα λεφτά. Η ηθοποιός, θυμήθηκε τη Σμυρνιά μητέρα της, τις αντιρρήσεις που είχε αρχικά να ασχοληθούν τα παιδιά της με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και πόσο πολύ τη στήριξε στη συνέχεια σε κάθε της βήμα: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, θυμάμαι, δούλευα σ’ ένα κέντρο και μου είπαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω. Η μάνα μου τι είχε κάνει; Κάθισε σε μια καρέκλα, χωρίς να κλαίει, αν και λάτρευε τον αδερφό μου, και κοίταγε εμένα που τραγουδούσα. Και μου έδινε κουράγιο».

Η αγαπημένη σταρ, μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς την έχει βοηθήσει η δουλειά να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

«Δεν θυμάμαι να έχω δύσκολες συνεργασίες. Με τον Φίνο και τον Καραγιάννη που συνεργαζόμουν ήταν πολύ ευγενικοί. Με αγαπούσαν, με πρόσεχαν. Ήξεραν ότι είμαι εμπορική. Το κατάλαβαν αρκετά νωρίς», είπε χαρακτηριστικά ενώ λίγο μετά είπε:

«Η μαμά μου δεν άφηνε κανέναν να με πλησιάσει. Την άκουγα πολύ. Με κλείδωνε στο καμαρίνι. Μια μέρα γυρίζοντας από την πρεμιέρα πήρα τα ρούχα μου από το καμαρίνι και μου τα είχαν σκίσει. Από τότε κλείδωνα κι εγώ το καμαρίνι. Δεν θίγω κανέναν, αλλά δεν ήθελε η μητέρα μου να έχω επαφές και φιλίες με τους ηθοποιούς».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν ήταν μικρή ήταν λαίμαργη και ήταν... παχουλούλα.