Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν οι χρήστες της Ελληνικής Wikipedia μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα, τον οποίο η πρώην γυναίκα του κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά.

Έσπευσαν να αλλάξουν το λήμμα για την προσωπική ζωή του, περιλαμβάνοντας τις πρόσφατες κατηγορίες της συζύγου του εναντίον του, πληροφορίες που μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να διαβάσει κανείς στη αντίστοιχη σελίδα της «ελεύθερης εγκυκλοπαίδειας».

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Υπήρξε παντρεμένος και με την Γεωργία Γιασεμή με πολιτικό γάμο για δέκα ημέρες.[1][2] Στις 14 Φεβρουαρίου 2017 παντρεύτηκε την Μαρία Δεληθανάση και απέκτησαν μια κόρη, την Σοφία (γενν. 11 Απριλίου 2017). Χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2020. Τον Μάρτιο του 2021, η πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε για επαναλαμβανόμενους άγριους ξυλοδαρμούς σε βάρος της, ακόμη και κατά διάρκεια της κύησης και υπέβαλε μήνυση και αγωγή εναντίον του.[3]

Ο Δόξας, με δήλωσή του, χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμες τις καταγγελίες, δηλώνοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. [4] Ως συνέπεια των καταγγελιών επέλεξε να αποχωρήσει πρόωρα από τον έβδομο κύκλο της τηλεοπτικής εκπομπής Your Face Sounds Familiar, όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος. Η απόχωρηση κατά δήλωσή του έγινε «από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά».

Οι αλλαγές στο λήμμα προσωπική ζωή