Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, που μίλησε για την επιστροφή της στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar – All Star», για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις πρόβες, ενώ αποκάλυψε και τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνει καθημερινά στην προετοιμασία της για το σόου.

Αναφέρθηκε όμως και στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και στην ευτυχία που βιώνει δίπλα του. Τέλος, μιλάει για τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στο μέλλον.

Για τους γονείς της που ήρθαν να μείνουν στην Αθήνα δήλωσε ότι: «Έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Μετά την πρώτη καραντίνα ήρθαν οι γονείς μου μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Δεν θέλω να περνάνε οι στιγμές και να μην τους βλέπω. Θέλω να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στην οικογένειά μου. Μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον πεθερό μου. Εμείς με τον άντρα μου είναι λίγο πιο μακριά. Μόνο που τη φιλάω τη μανούλα μου και τη βλέπω χαμογελαστή, φεύγουν όλα τα προβλήματά μου.

Τους συναδέλφους μου στο YFSF τους αγαπώ και τους θαυμάζω και δεν μπορώ να τους δω ανταγωνιστικά. Είναι τιμή μου που είμαι στο show, αφέθηκα ελεύθερη καλλιτεχνικά».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς είπε ότι: «Έχω ακούσει πολλά. Αυτό δε σταματάει. Υπάρχει εμπάθεια γύρω μας. Δεν υπήρχε περίπτωση όμως επειδή κάποιοι λένε κάτι να μην κάνω το όνειρό μου. Γιατί να αφήσω κάτι που κάνει εμένα χαρούμενη για κάποιον που λέει κάτι.

Έχω ακούσει και καλά λόγια να είναι καλά η Δήμητρα Γαλάνη. Την αγαπάω την σέβομαι και την εκτιμώ. Δεν περίμενα ότι θα πάρω την πρωτιά γιατί είναι όλοι τόσο καλοί. Εμένα μ αρέσει να κάνω άντρες στο YFSF.



Ο άντρας μου με είχε δει στα καλλιστεία το 2005 και του άρεσα πολύ. Δεν ανεβάζω πολλές φωτογραφίες με προσωπικές μας στιγμές. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν άνθρωπο να τους φροντίζει και να τους αγαπάει. Με φροντίζει, με αγαπάει, είναι δίπλα μου, είναι "Σερίφης" με τα όλα του.

Έφαγα χυλόπιτα από το Michael Jordan. Tου ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία και αρνήθηκε. Μιλούσε με τη γυναίκα του και τον διέκοψα. Μου είπαν ότι δεν βγάζει φωτογραφίες στην παρέα μου αλλά δεν τους άκουσα.

Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά. Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες. Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου.