Η Ανθή Σαλαγκούδη “εισέβαλε” στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους συμπαίκτες της μετά τις ήττες της, για τις δουλειές της καλύβας, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Όταν η κουβέντα πήγε στον Περικλή Κονδυλάτο, η Ανθή Σαλαγκούδη απέφυγε εντέχνως να απαντήσει, ενώ ξεκαθάρισε και αν ο Γιώργος Λιάγκας την έστειλε στο παιχνίδι.

Για την εμπειρία της στο παιχνίδι και τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της: «Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ ούτε πριν από το Survivor είχαμε συναντηθεί. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου».

Για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor: «Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Σοφία και την Μαριάνθη επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που εγώ έλεγα από την αρχή. Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες στην ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο Τζέιμς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει τόσο. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης».

Για τα αγωνίσματα του Survivor: «Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα».

Για την οικειοθελής αποχώρηση που είχε ζητήσει από την παραγωγή: «Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος το κοινό ήθελα να φύγω».

Για τις δουλειές της καλύβας: «Υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην καλύβα… Να μαζέψεις ξύλα, να σκουπίσεις το ξύλο, να μαγειρέψεις, να κόψεις και να καθαρίσεις την καρύδα. Εγώ πάντα πρότεινα να βοηθήσω σε όλα αλλά πάντα κάποιος αναλάμβανε και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάρω πρωτοβουλία και θα πω “θα το κάνω εγώ”. Στο μαγείρεμα πάντα βοηθούσα τη Σοφία. Επίσης, εγώ δεν θα έκανα ποτέ δουλειές, όταν ερχόταν η κάμερα, για να με βλέπει η κάμερα. Ήταν καρφί αυτό. Και στο πλύσιμο των πιάτων μετά το φαγητό βοήθαγα».

Για το αν ο Γιώργος Λιάγκας την «έστειλε» στο Survivor: «Όχι δεν με έστειλε ο Γιώργος. Εγώ είπα “ναι” στο παιχνίδι γιατί μου έδωσαν πολύ χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Είναι συγκλονιστική εμπειρία».

Και ναι, έφτασε επιτέλους η μέρα που όλοι περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό. Όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor και της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» περίμεναν πώς και πώς να συμβεί αυτό και σήμερα ήταν η μέρα να συμβεί.

Η Ανθή Σαλαγκούδη εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άναυδος. Όσο βρισκόταν μέσα στο Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν στο… καθημερινό μενού του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχολίαζε συνεχώς την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο, τόσο στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα.