Ο Περικλής Κονδυλάτος μπορεί να αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, αλλά η ψυχή και η καρδιά του βρίσκονται εκεί. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων εκφράζει συχνά τα συναισθήματά του για τους πρώην συμπαίκτες του, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Σήμερα ο Περικλής αναφέρθηκε ξανά στον Τριαντάφυλλο που παρά το γεγονός ότι ήρθαν πολλές φορές σε ρήξη μέσα στο παιχνίδι υπάρχει ανάμεσά τους μια δυνατή σχέση εκτίμησης και αγάπης. Ο Περικλής μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε πει για τον τραγουδιστή στην εκπομπή “Love it” : «Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά. Έχει διαφορά. Κάποια πράγματα που έκανε είχαν μεγάλες επιπτώσεις».

Σήμερα ο Περικλής, μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν ανάμεσα στο Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά, έγραψε στο προφίλ του κάτω από τη φωτογραφία του τραγουδιστή: «Σε μίσησα, σε αγάπησα και μετά σε άφησα…. Και έπειτα σε είδα να γίνεσαι το τσεκούρι της δικαιοσύνης στα χέρια μου».