Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και μίλησε για την καθημερινότητα στο σπίτι με τρία παιδιά διαφορετικών ηλικιών, για την αδυναμία που έχει στον γιο του, αλλά και για την απόφαση να μην παντρευτούν με την αγαπημένη του.

Για τη ζωή στο σπίτι με τρία παιδιά διαφορετικών ηλικιών: «Έχει δυσκολίες αλλά προφανώς έχει και πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, απλώς το βιώνω. Υπάρχουν στιγμές που είμαι πέρα από τα όριά μου με τα παιδιά. Έχω μάθει πλέον να κάνω πολύ υπομονή. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από τα παιδιά. Περισσότερα μαθαίνω παρά τους μαθαίνω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι εξαιτίας των παιδιών κρατιέμαι πολύ γειωμένος σε αρκετές περιόδους της ζωής μου που θα ήμουν ζορισμένος και θα μπορούσα να τα είχα αλλάξει όλα».

Για την αδυναμία που έχει στον γιο του, Αλέξανδρο: «Νομίζω ότι είμαι ευάλωτος και όλοι με ρίχνουν στα χατίρια. Το αγόρι είναι η αδυναμία μου γιατί βαδίζουμε στα ίδια χνάρια, το ίδιο φύλο αυτό κάνει. Βέβαια, υπάρχουν και περισσότερες εντάσεις». 

Για την απόφαση που έχουν πάρει με τη σύντροφό του να μην παντρευτούν: «Δεν έχω πρόβλημα με το γάμο ως θεσμό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω έναν άνθρωπο να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή. Τώρα αν αυτό το πράγμα θα έχει μια θρησκευτική, πολιτική ομπρέλα ή δεν θα έχει καμία ομπρέλα, το θεωρώ δευτερεύον. Μέχρι τώρα με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε κάτι περίεργο που δεν έχουμε παντρευτεί. Μέσα στην τρέλα μας, αν θέλουμε να το κάνουμε, μπορεί και να γίνει».