Θρήνος για την οικογένεια του ANT1 μετά τον χαμό της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο ατύχημα στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Μετά τον Γιώργο Παπαδάκη που αποχαιρέτησε με τρεμάμενη φωνή τη συνεργάτιδά του, η Φαίη Σκορδά «λύγισε» μιλώντας για τη Μαίρη Μάτσα.

«Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε, είμαστε πάντα μία παρέα, δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες αλλά σαφώς η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε συνεπείς. Όσο μπορούμε. Κι ανθρώπινα στον καθένα έρχονται διαφορετικές μνήμες, διαφορετικές εικόνες. Πριν από μερικά χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου, είχα επιλέξει να μην το μοιραστώ, έκανα κανονικά την εκπομπή και μετά πήρα το αεροπλάνο και είχα πάει  στο Κιλκίς. Οφείλω όμως τώρα, περισσότερο για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλατό και είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, με τη Μαιρούλα μας, να πούμε το δικό μας αντίο χωρίς να θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε παραπάνω.

Τα είδατε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Για μία συνάδελφο, για μία φίλη, ικανή, γλυκιά και δεν είναι αυτά λόγια που τα λες όταν φεύγει κάποιος με τέτοιον τρόπο από τη ζωή, γιατί έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, σήμερα το πρωί, καθώς ερχόταν στη δουλειά της, αλλά γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος», είπε η Φαίη Σκορδά για τη Μαίρη Μάτσα.

Και συνέχισε βουρκωμένη: «Πριν από λίγες ημέρες, συζητούμε ζωντανά στην εκπομπή για ένα αδέσποτο που βρήκε και κράτησε και μας έλεγε η Μαιρούλα πόσο γλυκό ζωάκι ήταν. Μία γυναίκα, η οποία ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και στον ANT1… Υπάρχει από το πρωί μία αμηχανία, μια μεγάλη στενοχώρια, κανείς δεν το πίστευε το πρωί, ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Να τη θυμόμαστε όλοι, δύναμη και κουράγιο. Αυτό είναι ένα μάθημα για να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».