Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από χθες μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Τέτας Καμπουρέλη θέλησε να τοποθετηθεί σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Αθηναϊς Νέγκα.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια μηνύματα στο οποία η γνωστή αισθητικός φέρεται να εκβιάζει τον εκδότη του περιοδικού «ΟΚ!» προκειμένου να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου.

Στο τεύχος αυτό υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός παραγωγός, συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό.

Η Αθηναϊς Νέγκα από τη δική της πλευρά δήλωσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό αλλά και να ζητήσει λεφτά για μια φωτογραφία από την οποία το περιοδικό αυτό θα λάβει έσοδα.

Μάλιστα στο τέλος της συζήτησης η Αθηναϊς Νέγκα τόνισε πως κατά την άποψή της η Τέτα Καμπουρέλη δεν εκβιάζει ούτε απειλεί τον Νίκο Κοκλώνη απλά του ζητά χρήματα.