Επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από κάτι που αγαπάει πολύ. Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται και πάλι στο πλατό του Celebrity Game Night, έτοιμη να υποδεχτεί τους διάσημος φίλους για παιχνίδι.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τον κορονοϊό.

«Ψιλοφοβήθηκα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι πιθανότητες ήταν υπέρ μου, αφού είμαι γυναίκα, δεν καπνίζω, δεν έχω επιπλέον βάρος, υπέρταση, διαβήτη ή άλλο υποκείμενο νόσημα. Βέβαια δεν το πέρασα χωρίς συμπτώματα. Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που, ευτυχώς, έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα», ανέφερα αρχικά.

Η Σμαράγδα Καρύδη συνέχισε: «Ψυχολογικά ήμουν χάλια! (Γελάει.) Πάντως –επειδή μαθαίνω πως διάφοροι φίλοι μου που το πέρασαν έπαιρναν τηλέφωνα τους συμβολαιογράφους και συνέτασσαν διαθήκες– να πω ότι τέτοια ακραία πράγματα εγώ δεν έκανα. Ακόμα και μες στη μαυρίλα μου, είμαι αισιόδοξη – κατά βάθος».

Ήταν δύσκολη φάση η καραντίνα για την ίδια και τον Θοδωρή Αθερίδη λόγω της διαρκούς συνύπαρξης στον ίδιο χώρο;

«Ε, εντάξει, μπορεί να γίνει ζόρικο καμιά φορά. Εμείς, όμως, δεν ήμασταν ποτέ και πολύ του έξω» λέει ενώ εξηγεί ότι στην καραντίνα δούλευε διαρκώς εκτός σπιτιού.

«Εγώ δεν έκατσα σπίτι μου ήσυχη! Πριν αρρωστήσω, δούλευα. Πιο πριν είχα τα γυρίσματα για το Ένα εκατομμύριο yen, τώρα κάνω το Celebrity και πρόβες

για μια νέα ταινία του Πάνου Κούτρα, που θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Δούλευα συνεχώς και ευχαριστώ τον Θεό που είχα δουλειά, σε μια εποχή τόσο δύσκολη για τον κλάδο μας. Από την άλλη, όταν κινείσαι διαρκώς μέσα στο «ναρκοπέδιο», ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πατήσεις νάρκη. Ε, την πάτησα», εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΟΚ!