Βιβλίο για τη ζωή και τα δύσκολα παιδιά χρόνια της κωμικού Super Kiki γράφει η Ρενέ Στυλιαρά, η οποία είναι γνωστή και ως «ποιήτρια του Instagram».

Η Κική Λιτσάκη ή αλλιώς Super Kiki σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις για τη ζωή της. Η γνωστή stand up comedian είχε μοιραστεί για πρώτη φορά τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου «σούπερ». Σε μια εκ βαθέων συζήτηση είχε αποκαλύψει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο και είχε μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο αγνά χρόνια της ζωής της.

Τα ναρκωτικά, ο εθισμός, οι LOCOS, η παραβατική συμπεριφορά που οδήγησε στον εγκλεισμό της στη φυλακή, η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση. Η ίδια μιλάει πρώτη φορά στην «ΟN time» για αυτό το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα: «Είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο που είναι βασισμένο στη ζωή μου, στην παιδική μου ηλικία, τα ναρκωτικά και το τώρα, μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ πάρα πολύ να γνωρίσει ο κόσμος και την άλλη πλευρά μου. Ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Είναι πιο πολύ για να ταυτιστεί ο κόσμος. Στο βιβλίο λέω πράγματα που δεν τα έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Οικογένεια, βία, γκόμενοι, ναρκωτικά, όλα αναλυτικά».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time