Η κάμερα της πρωινής εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" "τσάκωσε" στο αυτοκίνητό της την παρουσιάστρια και youtuber Μαίρη Συνατσάκη. Να σας θυμίσουμε πως οι φήμες περί σχέσης με τον Ίαν Στρατή και την παρουσιάστρια ξεκίνησαν όταν σε ένα βίντεο της Μαίρης φάνηκε στο background η γάτα του γνωστού καλλιτέχνη.

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν πάρει... φωτιά το τελευταίο διάστημα.

Η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μη δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση στον ρεπόρτερ. Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αποφεύγει τα τελευταία χρόνια να επικοινωνεί την οποιαδήποτε σχέση στην ζωή της, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας παράλληλα ιδιωτική την προσωπική της ζωή.

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή είπε: "Στο σπίτι τα γατιά είναι δύο. Η γελοιότητα η οποία νιώθω αυτή τη στιγμή ξεπερνάει και αυτόν τον φιόγκο. Να φανταστείς ότι δεν θα απαντήσω τίποτα. Αποκλείεται να πω τώρα κάτι. Πες εσύ ό,τι θέλεις, όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο σπίτι μου. Δεν λέω τίποτα για τα γκομενικά μου που δεν νοιάζουν και κανέναν".


Τέλος, στην ερώτηση για την διαφορά ηλικίας με τον Ίαν Στρατή, δήλωσε: "Για εμένα η ηλικία δεν έχει παίξει ποτέ ρόλο".