Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ευδιάθετος και με το… κανονικό του μαλλί, όπως είπε, μίλησε για το κρούσμα κορονοϊού που είχαν στη σειρά.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται καθημερινά, όπως μας είπε, η «Μουρμούρα» δεν αποτέλεσε εξαίρεση και μετά από όλα τα απαραίτητα τεστ που έγιναν και την αποχή από τα γυρίσματα, επέστρεψαν στο πλατό για τα νέα επεισόδια.

Δήλωσε πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος του λέει στον δρόμο «Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε μέσα στα σπίτια μας» και ότι αυτό «Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να δεχτεί ένα ηθοποιός».

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο με τα θέατρα κλειστά λόγω τις πανδημίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η δουλειά μας πλήττεται από την ανεργία», αλλά και γι’ αυτά που συμβαίνουν καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ενάντιος σε κάθε πράξη βίας».

Κλείνοντας και κάνοντας χιούμορ μας είπε ότι στη «Μουρμούρα» δεν τον ταΐζουν πολύ γι’ αυτό και έχει αδυνατίσει, αλλά δεν αποκάλυψε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς.