Μια φωτογραφία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από την περίοδο της εφηβείας της αποφάσισε να μοιραστεί σήμερα με τους διαδικτυακούς της φίλους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός την οποία είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τον Δεκέμβριο είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τις δυο κόρες της Ηλέκτρα και Αριάδνη αλλά και με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο στον οποίο εκφράζει δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της με κάθε ευκαιρία. Υπάρχουν ωστόσο και φορές που η όμορφη Πηνελόπη αναπολεί το παρελθόν και δημοσιεύει παλαιότερες φωτογραφίες είτε από την παιδική είτε την εφηβική ηλικία.

Το ίδιο έκανε και σήμερα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν 15 χρονών στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με μια φίλη της. Όπως θα δεις η αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού είναι ελάχιστη.