Για την καραντίνα που περνά στο χωριό του και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο «Pop up» ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές. Καμαρινάκιας, σερβιτόρος, τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτική λέσχη, οικοδομή. Ως τσιλιαδόρος η δουλειά μου ήταν να κατεβάζω τα ρολά για να μην μας πιάσει η Αστυνομία. Από τότε που δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο, θέλω να είμαι έντιμος, να είμαι καθαρός και να μη ρουφιανεύω», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Έπειτα συνέχισε: «Ζούμε στην Καρδίτσα με την οικογένειά μου εδώ και έναν χρόνο. Κατέβηκα τώρα στην Αθήνα για τα γυρίσματα του “Bachelor 4”».

Aναφερόμενος στην οικογένειά του είπε: «Η γυναίκα και ο γιος μου μόνο χαρά μου έχουν φέρει. Δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου “μαμά και μπαμπά”. Τώρα έχω το γιο μου να κοιμόμαστε αγκαλιά και να ξυπνάμε αγκαλιά. Ο γιος μου με κάνει να καταπίνω τον εγωισμό μου. Μέχρι τα 47 μου χρόνια ήμουν μόνο για την πάρτη μου», είπε και συμπλήρωσε: «Περνάμε δύσκολα οικονομικά, καθίσαμε έναν χρόνο στο χωριό με τις κατσίκες. Μας έχουν φάει τα κουνούπια, γεμίσαμε ψύλλους. Η Κατερίνα έγινε έξαλλη. Έχω μάθει στη χλίδα, αλλά έχω μάθει και στο πάτωμα. Κοιμόμουν σε στρώμα θαλάσσης όταν ήμουν μικρός».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time