Ο Κώστας Σόμμερ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε τέσσερις περίπου μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μετά τα δύσκολα, η σύντροφός του Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ο ερχομός του οποίου θα επισφραγίσει τον μεγάλο έρωτα του ζευγαριού.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος. Ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε πως ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά του και ότι ακόμη δεν γνωρίζουν το φύλο του παιδιού.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο. 

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει.