Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτογραφήθηκε στο εντυπωσιακό σπίτι του για τις ανάγκες του περιοδικού Gala και παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά, μιλώντας για το όνειρό του στο τραγούδι, τις δυσκολίες που υπέμεινε μέχρι να πετύχει το στόχο του, ενώ μας έδωσε και μια γεύση από την καθημερινότητά του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξυπνάει νωρίς. Πολύ νωρίς για έναν άνθρωπο που εδώ και για περισσότερα από 30 χρόνια οι πιο δημιουργικές του ώρες έχουν ταυτιστεί με τη νύχτα.

«Με την πρώτη ηλιαχτίδα σηκώνομαι και λέω ένα ευχαριστώ στον Θεό. Όχι μόνο για όσα απλόχερα μου έχει προσφέρει αλλά κυρίως γιατί αναπνέω. Μία ακόμα ημέρα ανάσας είναι μία ακόμα ημέρα ζωής!».

«Αγωνίζομαι, προσπαθώ να μην είμαι άνθρωπος της ύλης. Το σπίτι μου το ζω. Δεν είμαι δέσμιος των ρούχων, των παπουτσιών, των αξεσουάρ. Όλα αυτά μου προσφέρουν τη χαρά της στιγμής», δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στο όνειρό του να γίνει τραγουδιστής και τις δυσκολίες που βίωσε, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει: «Από μικρό παιδί ήξερα τι θέλω να κάνω. Το έχω ξαναπεί, μοίραζα αυτόγραφα στους συμμαθητές και στα ξαδέρφια μου.

Έβλεπα το “Μουσικό Ρετιρέ”, ένα μικρό κεντράκι εκεί στη Νίκαια, όπου μεγάλωσα, και στα μάτια μου φάνταζε η πιο εντυπωσιακή πίστα του κόσμου. Μπήκα μέσα και ζήτησα δουλειά.

Είχα τέτοια σπίθα και πάθος που μου έδωσαν την ευκαιρία. Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Θυμάμαι μικρό παιδί να ξυπνώ τα Σαββατοκύριακα τα απογεύματα κουρασμένος από το ξενύχτι. Ήξερα όμως ότι το είχα διαλέξει και ότι έπρεπε να κάνω υπομονή. Έχω δουλέψει πολύ.

Ασταμάτητα και αδιαμαρτύρητα. Κάποιοι με ρωτούν αν έχασα τα χρόνια της αθωότητας. Εγώ το επέλεξα. Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Μια μέρα είπα στη μάνα μου ότι είμαι κουρασμένος.

Πολύ λογικά εκείνη μου απάντησε: “Τι να σου κάνω, παιδάκι μου, εσύ το διάλεξες”».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δημιουργήσει ένα μοντέρνο και φωτεινό σπίτι, το οποίο έχει διακοσμήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Κάθε γωνιά έχει το δικό της χαρακτηριστικό που κλέβει την παράσταση, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν έπιπλα με έντονα χρώματα.