Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου. 

Μίλησε για το πως ξεκίνησε την επιχείρησή της αλλά ενώ μοιράζεται μαζί μας τι της είπε η μητέρα της όταν της ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε για να δημιουργήσει κάτι δικό της.

«Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα.

Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται.

Όλοι πάντα θα έχουν κάτι να πουν. Ας το κάνουν να ησυχάσουν. Στην αρχή βομβαρδίστηκα με αρνητικά μηνύματα. Όταν πάω να στεναχωρηθώ, διαβάζω ένα γράμμα που μου έχει γράψει μια γυναίκα που πήρε θάρρος από εμένα και ξεκίνησε από το μηδέν…

Όλα έχουν τον χωροχρόνο τους. Τώρα ήρθε όλη αυτή η έμπνευση που προσπαθούσα να μετουσιώσω τόσα χρόνια… και τώρα ήρθε η στιγμή. Ξεκίνησα σε ένα σπίτι στο Μενίδι, έφτιαχνα μόνη μου σε κατσαρόλες και είδα ξαφνικά ότι άρεσε σε κάποιες γυναίκες.


Είναι φοβερό να πιστεύει κάποιος, όταν δεν πιστεύει κανείς σε σένα. Στην οικογένειά μου δε με πίστευε κανείς. Είχα πολύ καλή θέση σε φαρμακευτική εταιρεία αλλά προετοίμαζα τον εαυτό μου, πίστευα ότι κάτι θα γίνει. Όταν είπα στη μάνα μου ότι παραιτήθηκα μου είπε “Α, παιδί μου αυτοκτόνησες. Κρίμα”» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όσο για το αν της λείπει ένας σύντροφος είπε: «Δε με φλερτάρουν καθόλου. Όταν θέτεις προτεραιότητες αυτή η ενέργεια και η χημεία βγαίνει. Μου λείπει η συντροφικότητα. Είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ανεχτεί 20 σκυλιά αλλά και το γεγονός ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδιά».