Είσαι πολύ σημαντική για μένα γνώρισα τον άντρα μου στην εκπομπή σου τον ενέκρινες, είπε στην Ελεονώρα Μελέτη η καλεσμένη της Τζωρτζέλα Κόσιαβα, στα «Μεσάνυχτα».

«Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα.

Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν.

Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα.

Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα.

Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα την ώρα που την αποχαιρετούσα στο νοσοκομείο».

«Ήξερα ότι θα πεθάνει η μητέρα μου, είχε καρκίνο στο αίμα. Φτάνω στον Βόλο κι είπα δεν με ενδιαφέρει θα την δω την μητέρα μου παρόλο που δεν άφηναν λόγω covid. Λέω πεθαίνει.

Πήρα τηλέφωνο κι έκανα έναν ψιλοκαβγά. Έκανα τεστ covid, μπήκα και την είδα, δεν μπορούσε να μιλήσει. Την είδα μόνο 5 λεπτά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου γιατί ήταν η πιο δύσκολη στιγμή.

Μιλούσαμε με τα μάτια.

Μου έπιανε το χέρι σφιχτά κι η νοσοκόμα ήρθε να με βγάλει έξω αλλά η μητέρα μου με κρατούσε με όλη την δύναμη που είχε.

Γιατί εγώ να φύγω στα 5 λεπτά που την μάνα μου την έβλεπα για τελευταία φορά στην ζωή μου; Γιατί να με τραβούν έξω;

Με τραβούσαν, την χαιρετούσα και με κρατούσε σφιχτά. Δεν θα την ξαναδώ και δεν θα την ακουμπήσω ξανά.

Δεν έπλυνα το χέρι μου για 24 ώρες. Βγήκα σε δραματική κατάσταση από εκεί. Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου. Χίλιες ζωές να είχα, θέλω την ίδια μάνα και τον ίδιο πατέρα.»