Ο Κωνσταντίνος Κάππας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους που έχει αντιμετωπίσει οικονομικά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επιτυχημένα σίριαλ που συμμετείχε αλλά και στα διαστήματα που έμεινε χωρίς καθόλου χρήματα, ενώ πριν μερικές μέρες είχε κάνει λόγο και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τα όνειρα που κάνεις τα πραγματώνεις εκ του ασφαλούς, δεδομένου ότι έπαιξες σε επιτυχημένα σίριαλ κι έβγαλες αρκετά χρήματα;
«Καθόλου δεν συμβαίνει αυτό. Τα λεφτά που έπαιρνα στο ‘Κλείσε τα μάτια’ ήταν λίγα. Θυμάμαι τότε έπαιρνα το επεισόδιο 150.000 δραχμές και την δεύτερη χρονιά 250.000 δραχμές. Και μιλάμε για 35 επεισόδια. Δεν πρόλαβα να βγάλω λεφτά. Κι όταν επρόκειτο να βγάλω λεφτά, τότε που κάναμε τις ‘Κούκλες’ με την Δήμητρα Ματσούκα, κόπηκε λόγω κρίσης στο 17ο επεισόδιο, αντί να κάνουμε 30 επεισόδια. Επίσης, μου έφαγαν εφτά εταιρίες παραγωγής που έκλεισαν. Τη χρονιά που ξέσπασε η κρίση έχασα από δουλειές περίπου 100.000 ευρώ και τότε δεν είχα μία».

Και πώς τα καταφέρνεις να κάνεις αυτά που θέλεις;
«Χωρίς λεφτά -ίσως με λίγα λεφτουδάκια- αλλά με τεράστιο ρίσκο. Απλώς πάντα από παιδί είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στο θέμα της δουλειάς μου. Ό,τι έκανα, το έκανα με αγάπη κατ’ αρχάς για να νιώσω εγώ ωραία και στη συνέχεια για να το μοιραστώ με τον κόσμο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες».

Βρέθηκες ποτέ με ένα ευρώ στην τσέπη;
«Φυσικά κι έχω βρεθεί με ένα ευρώ στην τσέπη. Και πέρυσι με το lockdown λόγω κοροναϊού οι οποίες είχα τέσσερις παραστάσεις που έπαιζαν το καλοκαίρι, όταν κόπηκαν αυτά, είχα τεράστιο πρόβλημα. Όμως όταν δουλεύω και βγάζω λεφτά, αν με εξιτάρει κάτι τα ξοδεύω. Δηλαδή μου είχαν μείνει κάποια λεφτά από προηγούμενες δουλειές μου και όταν βρήκα κάτι που μου άρεσε πολύ στην Λευκάδα, ένα υπέροχο κτίσμα, σε πολύ φθηνή τιμή, ό,τι είχα τα έδωσα εκεί. Και μετά έμεινα πάλι στον άσσο. Λατρεύω τη φύση, τη θάλασσα και τα ταξίδια με τη μηχανή μου. Είναι κάτι που με ξεκουράζει».