Tίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Στεφανίας Λυμπερακάκη έπειτα από 2.5 χρόνια. Η 19χρονη τραγουδίστρια που σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision και ο Ολλανδός σύντροφός της James Heuvelmans αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Στεφανία μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι» έγραψε.

Εξίσου τρυφερή ήταν όμως και η ανάρτηση του James για την αποκάλυψη του χωρισμού τους.

«Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)