Σε ρυθμούς Eurovision βρισκόμαστε τις τελευταίες ημέρες, αφού την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όμως 20 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης ανέβηκαν στη σκηνή της Eurovision ως Antique για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με το τραγούδι «Die for you».

Κατά το πέρας της ψηφοφορίας, πήρε 147 βαθμούς, τερματίζοντας στην 3η θέση, ανάμεσα σε 23 χώρες. Η τρίτη θέση ήταν η υψηλότερη θέση της Ελλάδας μέχρι το Διαγωνισμό του 2005, όταν η ίδια, κέρδισε τον διαγωνισμό με το «My Number One».

Πριν την συμμετοχή τους στην Eurovision, το συγκρότημα είχε κάνει δύο ακόμη επιτυχίες που μπήκαν στις κορυφαίες 10 θέσεις των charts σε Ελλάδα και Σουηδία, το "Ώπα Ώπα" και το "Δυνατά Δυνατά".

Το "(I Would) Die for You" κυκλοφόρησε στην αγορά από τη Bonnier Music και την EMI International μετά τον διαγωνισμό. O δίσκος έγινε πλατινένιος στην Ελλάδα και χρυσός στη Σουηδία.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τα 20 χρόνια του «Die for you»

Η Έλενα Παπαρίζου, δημοσίευσε στο facebook βίντεο από την εμφάνιση της στην Eurovision και οι αντιδράσεις έπεσαν σαν την βροχή. Να σημειώσουμε πως με την εμπειρία που έχει, έδωσε συμβουλές και στην Στεφανία.