Άργησε να… μιλήσει στο instagram αλλά έκανε και πάλι χαμό! Ο Τζέιμς Καφετζής με την πρώτη του ανάρτηση  εξηγεί γιατί καθυστέρησε να γράψει κάτι αλλά πετά και καρφιά… Αρκεί να διαβάσετε παρακάτω για να καταλάβετε πως κλείνει στόματα σε όσους τον κατηγορούσαν αλλά και πως «καρφώνει» όσους κάθονται ακόμα μέσα με σκοπό τα χρήματα και ας μην… αγωνίζονται!

 

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνωριζοντας ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι, αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα! Παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.

 

Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!

 

Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

 

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!

 

 ?#moneycantbuyeverything"... (τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν τα πάντα)