Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, έκανε η Έλενα Τσαγκρινού στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στο πλευρό της βρισκόταν και ο CEO της Panik, ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα. Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση. Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή.

Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε από την πλευρά του σημείωσε ότι «είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα.

Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».


Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Η εμφανιση πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Εκτός από την πρόκριση, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» κέρδισαν και τα social media, καθώς έγιναν πρώτο trend και viral ανά την Ευρώπη.