Ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου δεν έγινε τελικά στη Σύρο, την Παρασκευή 4/6, όπως επέμεναν για δύο ημέρες στο «Πρωινό» και σιγοντάρισε και η Ιωάννα Μαλέσκου. Οι δύο ηθοποιοί θα παντρευτούν (μάλλον με πολιτικό γάμο) όπως έχει αποκαλύψει η «ΟΝ time» στις 7 Αυγούστου, την ημέρα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη.

Δεν ήταν στη Σύρο

Το βράδυ της Παρασκευής, η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στις πρόβες για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο «Γκλόρια». Ο συνάδελφός της, Ιωάννης Απέργης, θέλοντας να δείξει το κλίμα στις πρόβες, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο φαίνεται και η Δανάη Μιχαλάκη. Αναμφίβολα, λοιπόν, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της δεν ήταν στη Σύρο, αλλά στην Αθήνα...

Το σίριαλ του παντρεύονται - δεν παντρεύονται ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όταν η Φαίη Σκορδά παρουσίασε την «αποκλειστική» είδηση του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα γινόταν την επομένη, δηλαδή την Παρασκευή 4 Ιουνίου, στην πατρίδα της νύφης, τη Σύρο. Λίγες ώρες μετά, η μητέρα του γαμπρού διέψευσε την είδηση λέγοντας ότι αυτός που παντρεύεται την Παρασκευή δεν είναι ο βιολογικός γιος της, αλλά ο τηλεοπτικός στο σίριαλ «Αγγελική». Την Παρασκευή επανήλθε στο θέμα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επέμεινε ότι ο γάμος θα γίνει, άσχετα του τι λέει η μάνα του γαμπρού. Μέσα από την εκπομπή της σίγουρη ότι θα γίνει ο γάμος εμφανίστηκε και η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Βρίσκονται στην Αθήνα 

Ο γάμος όμως τελικά δεν έγινε και ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, κάνοντας μάλιστα πρόβες. Στο θέμα του γάμου αναφέρθηκε και η Ναταλία Γερμανού: «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσουμε καμία από τις δύο εκπομπές, που είχαν κάθε καλή πρόταση να παντρέψουν τα παιδιά. Έχουμε πέσει όλοι μας πάρα πολλές φορές έξω, έχουμε εμπιστευτεί πηγές που αποδείχτηκαν μη έγκυρες, όλοι μας. Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία ήταν στο γύρισμα για την “Αγγελική” και μας είπε: “Παιδιά, είστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να παντρευόταν ο γιος μου και να ήμουν στο πλατό αυτήν τη στιγμή;”. Λοιπόν, δεν παντρεύτηκαν τα παιδιά, δεν έγινε κανένας γάμος. Και η Δανάη Μιχαλάκη ήταν σε πρόβες και η Φιλαρέτη έκανε γυρίσματα για την “Αγγελική”» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Αλλά και ο Γιώργος Σολάρης, αρχισυντάκτης του cyclades24.gr, σε ζωντανή σύνδεση με το «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν κάθετος: «Καμία τελετή τον Ιούνιο, για τον Αύγουστο πηγαίνουμε. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 7 Αυγούστου. Το ζευγάρι έχει διευθετήσει τα πάντα, ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στο δημαρχείο. Έχει κλειστεί ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time