Στη Χίο βρίσκεται η Μιμή Ντενίση για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Το κινηματογραφικό αυτό εγχείρημα, το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, θα προβάλει το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων στη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέροντας το κλίμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, που επέζησαν από τον ξεριζωμό.

Η Μιμή Ντενίση, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας, περιπλανήθηκε στο νησί και απόλαυσε τις ξεχωριστές ομορφιές του.

Μάλιστα, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την περιήγησή της στο όμορφο νησί του Αιγαίου.


«Χίος!!! Από το υπέροχο αυτό νησί αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας μας!!! Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δήμου Χίου.

Όλοι συμμετέχουν σε μια τεράστια Εθνική προσπάθεια!!! Μα και οι κάτοικοι όλοι μαζί.

Φιλόξενοι, γενναιόδωροι όλοι προσφέρουν και συνεισφέρουν. Και φυσικά και το πανέμορφο Μέγαρο του καπετάν Τσάκου που από αύριο θα είναι το σπίτι της οικογένειας Μπαλτατζή!!

Τους ευχαριστώ όλους!!! Αγαπώ την Χίο, που ελάχιστα γνωρίζουν οι Έλληνες, τις ομορφιές της!!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.