Ο Ιωάννης Παπαζήσης, λίγο πριν το τέλος της σειράς «Αγγελική» που πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στην Κατερίνα Νινιού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον 6χρονο γιο του και στην μεγάλη αδυναμία που του έχει, ενώ η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη τον ρωτήσει και για τις φήμες χωρισμού από τη Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Νομίζω είμαι από τις εύκολες περιπτώσεις. Φαίνεται τι μπαμπάς είμαι. Είμαι ένας μπαμπάς που δεν θα ήθελε καμία μαμά! Είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελαν όλα τα παιδιά, πολύ εύκολος. Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει. Ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή είμαι εγώ ένα παιδί που μεγάλωσα λίγο “στερημένος”. Έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο.

Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την Βανέσα. Δεν θέλω να απαντάω σε τέτοια πράγματα γιατί γράφουν τα site και υπάρχει και ένα παιδί. Είναι λάθος να γράφονται… Δεν απαντάω γενικότερα και γιατί δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά και υπάρχει και ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του» εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης.